Spring naar inhoud

BS2 mag niet meevaren met Lemmer Ahoy

16 mei 2012

Gisteren bereikte ons het bericht dat de BS2 niet mag meedoen aan Lemmer Ahoy. Het Verbond heeft het programma om de meetbrieven onder de nieuwe 2012 Van Schaik TVF te berekenen nog niet klaar.

Daarom worden de bestaande 2011 meetbrieven verlengd en wordt onder de TVF 2011 gevaren. Helaas heeft de BS2 geen 2011 meetbrief en kan darom niet meevaren

Toch zou een oplossing heel eenvoudig zijn (geweest). Geef de BS2 een 2011 meetbrief. De romp is door een Verbondsmeter 3D ingescand, alle waardes voor de 2011 TVF meetbrief zijn bekend. Even in de PC kloppen, klaar en de BS2 kan met de 2011 meetbrief varen. Dit bleek helaas niet mogelijk.

Voor ons team en iedereen die zo hard aan het schip heeft gewerkt om t op tijd klaar te krijgen is dit allemaal zeer teleurstellend. Echt een anti-climax waar we allemaal goed de balen van hebben. Het is soms erg frustrerend dat we als t puntje bij paaltje komt 100% afhankelijk zijn van t Verbond. We zijn inmiddels in druk overleg om toch iig de HT-Race kunnen varen, want anders valt t seizoen en onze kans op de Jaarprijs nu al in t water.

From → Wedstrijden

One Comment
  1. Daniek Houtzagers permalink

    Ah, wat jammer!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: