Spring naar inhoud

Deelname BS2 aan HT Race onzeker

22 mei 2012

Nog steeds is deelname van de BS2 aan de HT Race onzeker. Of de 2012 TVF meetbrieven tijdig beschikbaar is de vraag, in de  Nieuwsbrief Mei van de voorzitter van de KO lezen wij dat vandaag of morgen dit rond zou zijn. Op de site van het Verbond wordt 15 juni geoemd als deadline.

Op ons verzoek om dan onder de 2011 TVF te mogen is nog geen positief antwoord gekomen. Het is ons op dit moment zelfs niet duidelijk WAAROM dit niet mogelijk zou zijn.

En t is voor de schepen met traditionele rompvorm ook jammer, want die hebben onder de 2011 TVF een behoorlijk nadeel, weten we inmiddels.

Enfin we hebben alles op alles gezet en t schip is op tijd klaar, de crew is klaar en heeft er helemaal zin in, maar helaas, nu weten we nog steeds niet of we de HT überhaupt wel kunnen varen.

Team, vrienden, volgers, en eenieder die ons een warm hart toedraagt, t is voor mij vrij onbegrijpelijk dat wij aan de kant staan terwijl we aan alle regels voldoen en alle keuringen en metingen hebben laten doen. Er valt ons niets te verwijten en toch kunnen we niet meedoen…

Ik hoop dat er toch een oplossing komt, hetgeen met een beetje goeie wil niet zo heel moeilijk zou moeten zijn.

Keep you posted.

Advertenties

From → Wedstrijden

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: