Spring naar inhoud

Mooi debuut Team Buikschuiver in 24-Uurs race

27 augustus 2012
De 1e deelname van Team Buikschuiver aan de 24-Uuurs race is goed verlopen. Ons team met slechts 5 vaste teamleden aangevuld met allemaal goede zeilers, stond vanaf minuut 1. Alsof we al jaren met elkaar en op de BS2 varen. Er is goed gevaren, er was een geweldige teamgeest, veel plezier gehad en uiteindelijk een mooi resultaat. 3e op rating en 2e op werkelijk gezeilde mijlen. Aphrodite werd 2e en heeft ruim 1,5 echte mijlen meer gevaren en op rating was t verschil slechts 0,09 mijl… Goed gevaren Gerrit & team, jammer dat jullie er met het NK niet bij zijn. De Wadwaai is 1, felicitaties aan Ruud en zn crew, mooie prestatie, met de nieuwe 2012 Van Schaik rating is de Wadwaai weer een geduchte tegenstander zeker op de lange(re) baan. Voor de BS2 een mooi debuut in de 24 Uurs race, waarbij ik het compliment dat wij van de meest ervaren 24-Uurs zeiler van de akenvloot, Wim van Rootselaar (4e, net achter ons), niet onvermeld wil laten. “Gefeliciteerd met jullie resultaat en heel knap dat jullie de race hebben uitgevaren onder deze omstandigheden met n nieuwe boot.” t Was op t laatst inderdaad wel heftig, we hebben 52 knopen true wind gemeten een klein uur voor de finish. En bij de delivery vanuit Medemblik zondagmiddag is de masttop windgever eraf gevallen in t IJsselmeer, gewoon afgebroken…
En Ollie extra dank voor de heerlijke catering!!! En, niet te vergeten, het bovenop de menigte liggen in de disco was geweldig leuk.
Zoals reeds gezegd, volgend jaar weer, met hetzelfde team! Oom, Fleur, Otto, Geert, Ollie, Michiel, Nell, Kalle, Tjalko, Jerome, Menno, heel veel dank, t was super!!!
Peter
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: