Spring naar inhoud

Hylpen: eindelijk winst

16 september 2012

Het is toch n beetje “ons” evenement, de Hylper Hurdsilerij. Team Buikschuiver won in 2008 de 1e editie met de HI1 – De Buikschuiver, in 2010 met de Warber de 3e en nu de 5e editie weer winst, nu met de BS2 – Buikschuiver 2. Eindelijk, na al die 2e plekken dit seizoen.

Het was heel spannend aan de top, en het leek erop dat wéér een ander, dit keer André Sterk met de Visotter, een evenement zou gaan winnen dit jaar. Alles is mogelijk met de nieuwe rating, en de top 3 (Visotter, Aphrodite, BS2) zat na dag 1 heel dicht bij elkaar (8-8-9 punten). Uiteindelijk heeft Team Buikschuiver gewonnen met 9 punten, met de Aphrodite op plek 2, ook 9 punten maar 1 1e plaats tegenover de BS2 2 1e plaatsen, en de ZA1, goed terugekomen vandaag, 3e overall 12 punten. André Sterk stelde teleur vandaag met 2 10e plaatsen waardoor de overwinning ver uit beeld raakte.

t Feest was als vanouds, met Joop als entertainer en Chef, en Karakter met Dirk Blom die de wederom een strak georganiseerd evenement met heel veel plezier afleverden. Een laatste compliment aan t wedstrijdcomité, de banen lagen er goed in alsook de startlijnen, wellicht een volgende keer de pin niet meer verslepeb gedurende de startprocedure want dan is goed starten opeens erg lastig, maar verder veel lof!

En Team, dank voor jullie inzet en goede teamwork, en voor jullie mooie cadeau, een nieuwe PUK, die we TOS aan noemen, een Optimist voor onze kids met hopelijk, net als PUK, 7 of meer levens…. En niet te vergeten, jullie gezelligheid, wat een feest en lol en wat zagen de maizjaz er weer prachtig uit!!!

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: