Spring naar inhoud

3e in Lemmer, Jaarprijs voor Team Buikschuiver

7 oktober 2012

Met een wederom constante serie (3-2-3, 8 punten) is Team Buikschuiver als 3e geëindigd tijdens de Friesche Hoekrace in Lemmer. André Sterk won met 6 punten, ZA1 werd 2e (met 7 punten) door de laatste wedstrijd met overmacht te winnen en Reinder Schuurmans werd 4e met de Witte Bever, 9 punten. Wederom was t zeer spannend bovenin bij de 1e 4, de nummer 5 eindigde op 18 punten en de nummer 6 op 23 punten. Bovenin waren de verschillen tussen bijvoorbeeld de Witte Bever en de BS2 in alle wedstrijden minimaal: tijdens de 1e race slechts 56 seconden, in wedstrijd 2 was het 17 seconden en in wedstrijd 3 slechts 17 seconden.
Het was supergezellig in Lemmer, het weer fantastisch en de catering bij ons aan boord weer fabuleus. Prachtige afsluiting van een mooi 1e seizoen, Jaap en comité weer hartelijk bedankt!

Uitslagen: http://www.zevenwolden.nl/Map_Evenementen/WU_Aken_fhr.htm

Jaarprijs 2012
Na 6 jaar is er dan eindelijk een eind gekomen aan de hegemonie van de ZA1 mbt de Jaarprijs, dit seizoen is de Jaarprijs voor Team Buikschuiver! We hebben weliswaar dit jaar maar 1 evenement gewonnen (Hylpen), maar wel heel constant gevaren, alle wedstrijddagen dit seizoen (plm 20 stuks) zijn we in de top 3 gefinished en hebben we iha weinig laten liggen. Vandaag was een beetje uitzondering want er zaten wat kleinere boothandlings foutjes tussen, dat hebben we bijna net gehad dit jaar maar t was wel erg gezellig in Lemmer dit jaar, nou ja dat is wel eens zo….

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: