Spring naar inhoud

Een prachtige afsluiting van 10 jaar VA-Klasse

25 september 2017

Werkelijk, het had niet mooier gekund. Wat ben ik trots op ons team en wat hebben we fantastisch gevaren dit seizoen! Nadat ik mijn team had verteld dat dit ons laatste seizoen in de VA-Klasse was, wist iedereen, in de laatste 3 evenementen komt het erop aan. “Volgende keer beter” was niet van toepassing. En we hebben t gedaan. Heel goed gefocussed, als een geoliede machine, iedereen op de teentjes. Alle 3 gewonnen! Mission completed. Wat n plezier, wat bijzonder, wat mooi!

Met o.a. 5 keer op rij Nederlands Kampioen, 3 keer de Jaarprijs en 8 van de 10 edities van de Hylper Hurdsilerij gewonnen, sluiten we het boek. We kregen nog 1 keer een droomweekend met prachtig nazomerweer. Nog 1 keer niet alleen keihard varen, maar ook keihard party-en. En we hebben t hardst gevaren, en (met hulp van vooral veel Maasvogeltjes en Marie Charlotjes) zeker ook t hardst gefeest :). Met excuses aan Andre Sterk en crew….

Nog 1 keer. Dank vrijwilligers op Hylpen, dank team, dank Dirk, dank Jellie, dank Joop, dank Herman, dank Jelle, dank Daan, dank Niels, dank alle anderen die ik niet noem maar die ons altijd zo goed hebben geholpen en gesteund.

Dank jullie allemaal voor 10 unieke jaren!

Deze jongen gaat meer tijd besteden aan de kids, zijn vrouwen, 2 ex-vrouwen, sport en zijn nieuwe baantje. En hoopt zijn vriendjes en vriendinnetjes weer een beetje te gaan zien. De nieuwe, volgende fase. 

Ik wens iedereen het allerbeste.

Namens Team Buikschuiver,
Peter Houtzagers

 

 

From → Wedstrijden

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: